https://www.zwat.nl/

AWP Barger Compascuum

DE AUTOWERKPLAATS

Autowerkplaats Barger Compascuum bestaat al sinds september 1988. Op dit moment zijn er vijf vaste medewerkers in dienst.
Het bedrijf is een erkend leerbedrijf, het opleidingsniveau is hoog en de deskundigheid breidt zich steeds uit. Ook op breder gebied wordt er steeds meegeschakeld. Het bedrijf staat voor u klaar met de modernste techniek op diagnosegebied en auto-elektronica. Daarnaast kunt u terecht voor verkoop en onderhoud van alle merken personenauto’s, bedrijfswagens, campers, caravans, aanhangwagens, elektrische- en benzine scooters én voor gebruikte onderdelen.

Iets maken of repareren geeft een enorme
impuls aan het zelfvertrouwen en vergroot
het gevoel van eigenwaarde

DAGBESTEDING

Sinds 1 april 2021 werken wij samen met Zorgbedrijf Zwat uit Drachten. Door die samenwerking voorzien we in dagbesteding voor tieners, (jong)volwassenen en ouderen tussen de 14 en de 67 jaar, die een ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ hebben door bijvoorbeeld een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking. Oók voor mensen die in een revalidatie-, resocialisatie- of re-integratie traject zitten, hebben we de capaciteit én het vermogen om hen te helpen groeien, kansen te creëren, vrienden te maken, plezier te hebben, vaardigheden te verbeteren en vertrouwen op te bouwen. Door dagbesteding te bieden die in hun behoeften voorziet ondersteunen we tevens de achterban bij hun dagelijkse uitdagingen.

Informatie voor (nieuwe) DEELNEMERS

klik hier voor de website van Autowerkplaats BC